Wok Mandarijn

Hellevoetsluis

All you can eat*

Wat is wokken?

wokrestaurant hellevoetsluis wat is wokken

 

Wokken is een razendsnelle en gezonde kooktechniek voor allerlei soorten vlees, kip, vis, groenten, fruit, etc. Wokken gebeurt in een wok (gietijzeren pan met bolle bodem) met daarin wokolie die heel heet kan worden. Kleingesneden ingrediënten worden razend snel, al roerende gebakken. De bereidingstijd is daardoor kort en zo blijven vitamines en smaak optimaal behouden! Het is de bedoeling dat u zelf uw eigen keuze aan het buffet maakt. Overhandig de door u samengestelde verse ingrediënten aan onze koks en kies hierbij een van de Oosterse sauzen uit. Onze koks bereiden uw gerecht waar u bij staat. Super vers en super snel! U kunt kiezen uit het volgende:

Voorgerechten:

Het buffet begint met een door u uitgekozen soep. Daarnaast kunt u bij het koud-buffet diverse salades en bij het warm-buffet mini loempia's, pasteitjes etc. als voorgerecht kiezen.

Hoofdgerechten:

WOK.
Laat uw kok uw creatie roerbakken in de wok.


TEPPAN YAKI.
Hierbij worden de door u uitgezochte gerechten op een hete bakplaat gebakken.


WARM BUFFET.
U kunt ook genieten van verschillende gerechten die al voor u zijn klaargemaakt. Nadat u uw eten heeft laten bereiden, kunt u uw maaltijd aanvullen met nasi, bami, miehoen of witte rijst, welke in de woks warm voor u klaarstaan.

Nagerechten:

Voor het nagerecht kunt u kiezen uit verschillende soorten fruit en ijs.

Tips en aanbevelingen:

Tip 1:

Houd de verschillende soorten vlees en vis gescheiden van elkaar, om de smaken beter tot zijn recht te laten komen. Combineer een soort vlees per keer met 3 of 4 andere groenten. Zo creeert u op simpele wijze een lekkere schotel.

Tip 2:

Neem kleine porties op uw bord, zo kunt meerdere smaken nemen voor een vaste prijs en voorkomt u ook onnodige verspilling.

Tip 3:

Voor liefhebbers van pikante gerechten, neem een neutrale saus om te beginnen en eindig met de pikantere saus.

 

 

 

 

Back to top